Детски приключения във фермата

Скъпи приятели,
Предвид създалата се ситуация и липсата на регламенти и сигурност, във фермата взехме решение да преустановим детските ни образователни програми. Но няма да спрем да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. Няма да спрем да обучаваме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, защото това е нашата мисия, страст и радост - ние сме класна стая на открито!

През тази година ще приемаме деца във фермата единствено придружени от своите родители, учители и близки. За целта създадохме ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности и занимания свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Ще сменяме дейностите и заниманията на всеки две седмици, като по този начин ще разнообразяваме посещенията и за нас и за нашите гости. Предварително ще обявяваме какво ще правим през следващите две седмици, така че да можете да си избирате най-интересните и подходящи за вашето дете активности.

Ваучерите можете да видите тук.

Чакаме ви с радост и нетърпение!❀


През август във фермата е най-голямото плодородие. Изобилие от цветни зеленчуци, ароматни билки, свежи подправки. Ще се възползваме от щедростта на природата, за да творим през следващите две седмици красиви картини, които после сладко да похапнем..

Децата ще имат възможност сами да наберат зеленчуци, билки и подправки по свой вкус, като по този начин усетят от личен опит изобилието от красота, вкусове и аромати в градината.
Чакаме ви с предварително записване за удобен ден и час.
0888 44 88 25 – Силвия Узунова

Вземи ваучер сега!

0

Your Cart

Share589