You are currently viewing <h4>Един по-различен рожден ден</h4>

Един по-различен рожден ден

Един по-различен рожден ден

Всеки родител търси начин да зарадва детето си постоянно… особено на рождения му ден. Това е напълно нормално, но понякога е трудно да измислиш нещо оригинално и различно за малчугана си, когато всичко вече е правено. Е, ние ти предлагаме решението – нещо интересно и нестандартно – парти за рожден ден във фермата! С такова празненство със сигурност ще зарадваш рожденика и неговите гости, до толкова, че никой да няма търпение догодина отново да е време за специалния ден.

Защо да избереш точно това?

  1. Достатъчно пространство за всички

Често се случва да се изправяме пред предизвикателството да съберем всички деца, заедно с техните родители на едно място. Във ферма Biotiful има достатъчно пространство и за големите, и за малките, така че всички да могат да се забавляват спокойно. Градината ни е напълно подходяща както за тичане и игри, така и за хладни питиета за родителите.

  1. Забавлението и ученето вървят ръка за ръка

Една от нашите най-важни цели е да покажем на децата колко интересен е природният свят и колко много могат да научат от него, като винаги се опитваме да направим това, без да ги отегчаваме. Смятаме, че обучителният процес може да бъде много забавен и да протича под формата на игра. Затова и в програмите за рождените дни сме организирали занимания, които да съчетаят точно тези две неща, защото е хубаво те да вървят ръка за ръка.

  1. Чист въздух

За да растат здрави децата е много важно да прекарват достатъчно време навън, в естествена среда. Игрите извън прашните стаи са едновременно зареждащи с енергия и разтоварващи. Защо рожденият ден да бъде изключение? На открито децата ще се забавляват на свобода, а всички родители ще са спокойни, че средата е полезна за тях.

  1. Здравословна храна

Във фермата много държим на здравословното хранене и се стремим да възпитаваме такава култура у децата. Затова и менюто, което предлагаме е домашно приготвено, с максимално използвани наши продукти, директно от градината. Домашните пици и баници, изпечени непосредствено преди тържеството са толкова вкусни, че често децата питат за още. Избягваме всякакви безалкохолни напитки и вместо тях предлагаме на децата домашен сок от ягоди с ароматна мента.

  1. Организирана програма

Многообразието е важно за нас, затова винаги предоставяме възможности за избор на родителите и рожденика. Дали да има организирани игри и занимания или децата да играят свободно, оставяме този избор на вас. Постарали сме се цялото им преживяване да е запомнящо се и вълнуващо. Игрите са изследователски, предизвикват малките да се замислят, да проявят изобретателност и приключенски дух.

  1. Възможност за персонализиране

Нали не си помисли, че сме създали една програма, която е еднаква за всички? Това е напълно обратното на нашата цел – да предизвикаме индивидуалността на всеки. Затова сме подготвили различни тематични партита, които имат специални занимания, в духа на цялото празненство. Вариантите са общо седем на брой, за да може всеки да намери най-подходящия за себе си. Осигурили сме на всяко парти и свободно време за игра, което ще остави малките да приключенстват, както пожелаят.

Разбира се, ако искаш ти да измислиш какви да са забавленията, имаш опцията за парти без тема, където няма предвидени от нас занимания.

И за да е съвсем разнообразно сме предоставили и избор за храната – можеш да си донесеш ти, да я осигурим ние или да се възползваш от барбекюто ни.

  1. Възпитава различен поглед към природата

Онова, което заобичаме в детството, остава важно за нас през целия ни живот. Децата се впечатляват изключително много от естествената среда. Неща, които за нас са напълно безинтересни – като червей, гъсеница или дори камък, за тях са безкрайно интригуващи и са повод за проучване. Затова, ако покажеш на малките как да обичат природата, те ще пораснат по-отговорни към заобикалящата ги среда. Нещо толкова интересно за тях като празненство във ферма, със сигурност ще има трайно влияние върху любопитното им съзнание.

  1. Уникална атракция

Това е изключително специален начин да отпразнуваш рожден ден, така че да излезеш от еднаквото. Какъв по-добър подарък можеш да направиш на детето си от преживяване, което ще помни за дълго и което ще му остави мили спомени от истинско приключение. В крайна сметка животът не е нищо друго, освен колекция от щастливи моменти.

Ако рождения ден на малчугана ти наближава, не се чуди какво да направиш по този  повод. Създай един щастлив ден за детето си и запази ден за празненство във ферма Biotiful тук: https://biotifulfarm.bg/activities-and-events/birthdays/

Ако тази статия ви хареса, споделете я със своите приятели. Благодарим!