Рожден ден във фермата

Скъпи родители,

Ние винаги се стремим да бъдем различни, цветни, интересни и полезни, затова такива са и рождените дни, които организираме във фермата. Всички партита при нас са тематични, свързани с природата, естествения свят и фермерския живот. Подкрепяме и насърчаваме свободната игра на децата, защото с годините сме се убедили, че точно тя прави децата щастливи и сътворяващи безкрайно интересни детски светове. При нас няма да откриите типичната анимация в която възрастен ръководи и определя заниманията на децата. Ще откриете детски площадки, ресурси и материали с които децата сами създават своята игра. Ще откриете свобода, пространство, чист въздух, свежи зеленчуци, буболечки, кучета и кокошки с които децата взаимоодействат и с които играят, за да почувстват стойността на живота във всичките му форми. Ще откриете водни лилии, незабравими залези, енергия и хармония, каквито само природата може да създаде, а ние като стопани на това място пазим и се грижим. Ако всичко това е важно за вас и за вашето дете, ще се радваме да бъдете наши гости.

Всички тематични партита включват следните дейности и занимания:

І. Тематична част – творческа дейност, занимания или игри свързани с темата на партито. Заниманията в тази част са описани във файла с темите, който ще откриете по-надолу.

ІІ. Време за почивка и храна

IІІ. Свободна игра – това е времето в което предоставяме възможност на децата да се забавляват самостоятелно.

Темите за рождени дни във фермата, можете да видите тук!

Обадете ни се, за да запазите дата сега, на телефон 0888448825

Цени и консумация:

За ваше и наше улеснение, цените на рождените дни във фермата са оформени на пакети, спрямо броя на вашите гости и желанието ви дали да има организирани занимания от наша страна.
Оставяме все така възможността за избор между осигуряване на храната от нас или ваша почерпката от вкъщи.
Допуска се внасянето на всякакъв алкохол, храни и напитки, ние можем да ви почерпим само с чай или кафе.

В случай, че искате да ползвате огнището или барбекюто, към цената на избрания пакет се прибавя и цената за ползването на съоръженията.
Посочените цени са за продължителност на празненствата максимум 3 часа. За всеки следващ час се заплаща допълнително по 100 лв./час

Консумацията включва

✓ 2 бр. пица (16 парчета) с домашно тесто, доматен сос, (шунка), кашкавал, зеленчуци, босилек.
✓ Домашна баница
✓ Домашна лимонада, ягонада или сок от плодове

Обадете ни се, за да запазите дата сега, на телефон 0888448825

Направете заявка за рожден ден