Есен във фермата

Скъпи приятели,
Предвид създалата се ситуация и липсата на регламенти и сигурност, във фермата взехме решение да преустановим детските ни образователни програми. Но няма да спрем да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. Няма да спрем да обучаваме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, защото това е нашата мисия, страст и радост - ние сме класна стая на открито!

През тази година ще приемаме деца във фермата единствено придружени от своите родители, учители и близки. За целта създадохме ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности и занимания свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Ще сменяме дейностите и заниманията на всеки две седмици, като по този начин ще разнообразяваме посещенията и за нас и за нашите гости. Предварително ще обявяваме какво ще правим през следващите две седмици, така че да можете да си избирате най-интересните и подходящи за вашето дете активности.

Ваучерите можете да видите тук.

Чакаме ви с радост и нетърпение!❀


Най-любимото ни време във фермата се задава. Обираме всичко до шушка от градината - сушим, готвим, печем, замразяваме, защото ще има да го търсим цялото това природно изобилие когато сняг запръска.

Месец октомври е последният от годината, в който ще посрещаме гости, преди да излезем в зимна ваканция и да се отдадем на друг вид дейности и занимания. Ако искате да станете част от приготвянето на зимнина и да споделите заедно с нас тези незабравими преживявания, побързайте да резервирате посещение на желаното от вас събитие, като се свържите с нас.

Събитията ще бъдат на следните дати:

3.10. - Ферментирали зеленчуци
10.10. - Лютеница
17.10. - Кетчуп
24.10. - Сос
31.10. - Сладко


Начален час - 11 часа
Цена за семейство - 35 лв. (с включен буркан зимнина)


0888 44 88 25 – Силвия Узунова

Вземи ваучер сега!

    0

    Your Cart