Скъпи приятели,

Едно от основните направления по които работим е да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. За нас е важно да въвеждаме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, да им показваме нейната мъдрост и уроци, защото това е нашата мисия, страст и радост – ние сме класна стая на открито!

Извън организираните мероприятия като рождени дни и групови образователни посещения, предоставяме възможност да посетите фермата и семейно или с приятели. За целта създадохме нашите ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Сменяме дейностите всеки месец, следвайки ритъма и сезонността на живота във фермата, като по този начин осигуряваме естествено разнообразие от занимания. В случай, че искате да се възползвате от ваучерите за посещение е необходимо да запазите ден и час своевременно, за да няма друго мероприятие по същото време.

Ваучерите можете да видите тук!

Чакаме ви с радост и нетърпение! ❀

✿ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ФЕРМАТА ПРЕЗ ЮНИ

През месец юни всичко във фермата вече е избуяло и нацъфтяло. Ще използваме това изобилие, за да запознаем децата с хербария. Хербариите са като библиотеки, но вместо книги, те са пълни със запазени растения. Учените използват хербарии, за да идентифицират и изучават растения, събрани по целия свят. Изсушените и съхранени цветове могат да се използат и за красиви картини. Заедно с децата ще обиколим фермата, за да открием красиви цветя, билки и растения и ще научим повече за това как да ги превърнем в хербарий.
Очакваме ви с предварително записване! ✿

За да запазите ден и час за семейно посещение или да поръчате ваучер за подарък, моля свържете с нас на телефон: 0888448825Ю