Скъпи приятели,
Едно от основните направления по които работим е да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. За нас е важно да въвеждаме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, да им показваме нейната мъдрост и уроци, защото това е нашата мисия, страст и радост - ние сме класна стая на открито!

И през тази година ще приемаме деца във фермата единствено придружени от своите родители, учители и близки. За целта ви предоставяме нашите ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности и занимания свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Ще сменяме дейностите всеки месец, като следваме ритъма и сезонността на живота във фермата, като по този начин ще осигуряваме естествено разнообразие от занимания. В случай, че искате да се възползвате от ваучерите за посещение е необходимо да запазите ден и час своевременно, за да няма друго мероприятие по това време.

Ваучерите можете да видите тук.

Чакаме ви с радост и нетърпение!❀
✿ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ФЕРМАТА ПРЕЗ ЮНИ

През месец юни всичко във фермата вече е избуяло и нацъфтяло. Ще използваме това изобилие, за да запознаем децата с хербария. Хербариите са като библиотеки, но вместо книги, те са пълни със запазени растения. Учените използват хербарии, за да идентифицират и изучават растения, събрани по целия свят. Изсушените и съхранени цветове могат да се използат и за красиви картини. Заедно с децата ще обиколим фермата, за да открием красиви цветя, билки и растения и ще научим повече за това как да ги превърнем в хербарий.
Очакваме ви с предварително записване! ✿
0

Your Cart