Ваучер за посещение във фермата

Скъпи приятели,
Едно от основните направления по които работим е да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. За нас е важно да въвеждаме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, да им показваме нейната мъдрост и уроци, защото това е нашата мисия, страст и радост - ние сме класна стая на открито!

И през тази година ще приемаме деца във фермата единствено придружени от своите родители, учители и близки. За целта ви предоставяме нашите ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности и занимания свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Ще сменяме дейностите всеки месец, като следваме ритъма и сезонността на живота във фермата, като по този начин ще осигуряваме естествено разнообразие от занимания. В случай, че искате да се възползвате от ваучерите за посещение е необходимо да запазите ден и час своевременно, за да няма друго мероприятие по това време.

Ваучерите можете да видите тук.

Чакаме ви с радост и нетърпение!❀


✿ Какво ще правим през месец юни във фермата?

ЛОВ НА БУБОЛЕЧКИ

Ловът на буболечки е любимо занимание на всяко дете.Децата получават списък с всякакви чудати същества, които трябва да открият из фермата. Жаби, паяци, калинки или пчели - живеят навсякъде около нас и трябва само да открием къде се крият. Заниманието има за цел да привлече вниманието на децата към малките помощници в градината, да им покаже, че те изобщо не са страшни, а даже напротив - необходими са за процъфтяването на живота във фермата.

За допълнителна информация и запазване на ден и час за посещение:
☏ Тел: 0888 44 88 25

Вземи ваучер сега!

    0

    Your Cart