Есен във фермата 🍂

Скъпи приятели,
Едно от основните направления по които работим е да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. За нас е важно да въвеждаме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, да им показваме нейната мъдрост и уроци, защото това е нашата мисия, страст и радост - ние сме класна стая на открито!

И през тази година ще приемаме деца във фермата единствено придружени от своите родители, учители и близки. За целта ви предоставяме нашите ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности и занимания свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Чакаме ви с радост и нетърпение!❀


✿ Какво ще правим през есента във фермата?

ПРИГОТВЯНЕ НА ЗИМНИНА

Есента лека по лека взе да шари листата по дърветата в пъстроцветни цветове. Време е значи да запалим огъня, да се съберем около него, да запретнем дружно ръкави и да се подготвим за зимата. Ще печем чушки, ще мелим домати, ще берем ароматни билки от градината, но разбира се освен да работим и ще играем много с децата.

Стартираме нашите и ваши любими есенни занимания във фермата.

Кога?
25.сепември - лютеница
2.октомври - ферментирали зеленчуци
16.октомври - сос за пица и спагети
23.октовмри - кетчуп

От колко?
от 11 часа

Цена?
30 лв. на семейство с включено 1 бурканче зимнина

Нужно е предварително записване!

За допълнителна информация и записване:
☏ Тел: 0888 44 88 25

Вземи ваучер сега!

    0

    Your Cart