Скъпи приятели,

Едно от основните направления по които работим е да свързваме децата с природата, да предоставяме възможност за досег и взаимодействие с естествената среда, живота във фермата и опростения селски живот. За нас е важно да въвеждаме децата в тайните и чудесата на Майката Природа, да им показваме нейната мъдрост и уроци, защото това е нашата мисия, страст и радост – ние сме класна стая на открито!

Извън организираните мероприятия като рождени дни и групови образователни посещения, предоставяме възможност да посетите фермата и семейно или с приятели. За целта създадохме нашите ваучери, които можете да използвате както за подарък, така и за лично ползване за посещение във фермата. Ваучерите са на различна стойност в зависимост от продължителността, броя на децата и целта на посещението.

При всяко посещение ще предоставяме на нашите малки гости занимателни, обучителни и забавни дейности свързани с природата, фермата и селото, както и задължителната и изключително важна според нас, свободна игра в нашия детски център на открито. Родителите ще имат възможност през това време да се насладят на прекрасната атмосфера и зареждаща енергия във фермата, на чаша чай или кафе.

Сменяме дейностите всеки месец, следвайки ритъма и сезонността на живота във фермата, като по този начин осигуряваме естествено разнообразие от занимания. В случай, че искате да се възползвате от ваучерите за посещение е необходимо да запазите ден и час своевременно, за да няма друго мероприятие по същото време.

Ваучерите можете да видите тук!

Чакаме ви с радост и нетърпение! ❀

✿ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ФЕРМАТА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Ето, че първите признаци на настъпващата есен са вече тук. Пейзажът навън бавно се обагря в жълто-оранжево, лястовичките напуснаха гнездата си, а слънцето залязва все по-рано. Градината е отрупана с плодове и зеленчуци – време е да се погрижим и за следващата реколта и да си осигурим семена и за сезона догодина. През септември, заедно с децата ще събираме семена от цветя, билки и зеленчуци и после грижливо ще ги съхраняваме в красиви пакетчета, които сами ще измайсторим и нарисуваме.
Очакваме ви с предварително записване! ✿

За да запазите ден и час за семейно посещение или да поръчате ваучер за подарък, моля свържете с нас на телефон: 0888448825