Абонамент за дигитални материали

Стартираме един проект под формата на годишен абонамент, който би могъл да бъде безкраен, точно както е безкрайно и знанието, но пък е важно все от някъде да започнем. Проектът представлява колекция от образователни материали, свързани с най-важните теми от нашето ежедневие, добруване и пълноценен живот. Това са всички онези парченца ценна информация, събирани през годините и опита, която ни се иска да предадем като ценен ресурс на нашите собствени деца. Информацията в материалите в никакъв случай няма да бъде изчерпателна, а по-скоро насочваща и провокираща към задълбочено изследване и проучване, но все пак маркираща най-важното.

Определихме 10 сфери или направления по които всеки месец ще допълваме нови материали по различни теми. Ето кои са и сферите, както и насоки за малка част от темите към тях:

Абонамента включва образователни материали под формата на PDF за всяка една от 10-те сфери по горе, които всеки месец около 15 число ще пристигат във вашата електронна поща, готови за печат в случай на необходимост. Материалите не са предназначени за деца, но ще се постараем да бъдат достатъчно синтезирани и лесни за разбиране и така да послужат за разговори, обсъждане, проучване и образоване на децата.

❧ Среда на живот – у дома  – как се прави хляб, сирене, масло, гхи, оцет, лютеница, вино, ракия, сапуни, мехлеми, солена риба, сушени меса, кисело зеле и много други храни и продукти за дома.

❧ Среда на живот – на вън – за какво да гледаме, когато търсим място за живеене, какви са първите стъпки, как се прави градина, как се прави капково напояване, как се отглеждат зеленчуци, овошки, лозе, тревни площи, основни неща в строителството, огради, вода, електричество, животни, кокоши трактори, езера и друго свързано с къщата, двора и градината.

❧ Среда на живот – дивата природа – мъдростта на природата, форми, модели, знаци, климат, тълкуване и познаване на елементи, фактори и процеси в природата.

❧ Нашият вътрешен свят – психо-емоции – скритият безкраен сват от емоции, мисли, чувства – те ли ни управляват или ние тях, съзнание и подсъзнание, нагласи, вярвания, страхове, мотивация, взаимоотношения, мечти, цели, навици и още и още …

❧ Нашият вътрешен свят – здраве – от какво зависи здравето, как да избираме храната си, как управляваме стреса, ритми, цикли, процеси, техники, подходи, избори – без нищо да претендира за здравен съвет, а само за начало на по-задълбочено търсене и проучване на темите.

❧ Родителство – тази тъй важна роля в живота на всеки човек и как да бъдем по-осъзнати родители – привързано родителство, концепцията за приемствеността, свобода, отговорност и граници, ненасилствена комуникация, нужди и емоции, фази и периоди, образователни теории, методи и подходи, важността от играта, игрови концепции и още много …

❧ Вдъхновяващи личности – художници, писатели, музиканти, обществени личности, творци, изобретатели – титаните на чиито рамене можем да стъпим, уроците и вдъхновението, които можем да вземем за себе си от техните стратегии, истории и животи.

❧ Финансова грамотност – цел или ресурс са парите, как ги придобиваме и как ги управляваме, в какво да ги инвестираме, в какво се измерва богатството, предприемачество, изграждане на системи, основни финансови понятия …

❧ Житейски принципи – във вселената, живота и природата действат известни закономерности, познаването на които би ни спестило много грешки и лутания. Колкото повече от тях познаваме и прилагаме на практика, толкова по-лесен и щастлив би бил нашият живот.

❧ Вдъхновяващи книги – от Екзюпери, Стайнбек, Булгаков и Фицджералд до Херман Хесе, Екхарт Толе и Уейн Дайър – библиотеките са пълни с безценни книги с безценно съдържание. Моята задача тук ще бъде по синтезиран и вдъхновяващ начин да представя само много малка част от тях.

разделител

✿ Как да се абонирам?

След попълване на формата за регистрация, ние ще ви изпратим на посоченият от вас е-мейл данни за заплащане на таксата, която включва всички 12 комплекта.

✿ Каква е цената на абонамента?

Цената е 68 лв. и се заплаща еднократно. Включва пакет от 12 тематични комплекта в PDF формат, които ще получавате ежемесечно на посочения от вас е-мейл.

Контакти за записване и информация
0888 44 88 25 – Силвия Узунова

Запиши се за абонамента, като попълниш формуляра: