Само този, който може да разбере какво означават фермата или земята, само той би пожертвал част от себе си за тях, би се борил да ги спаси и би положил усилия, за да ги направи красиви. И тогава, любовта към фермата и земята винаги ще пълнят неговото сърце.“  💛
~ Антоан дьо Сент-Екзюпери
 
Едно от най-прекрасните неща на градинарстването е усещането, че твориш нещо красиво, полезно и изобилно. Че си от страната на тези, които създават, които се грижат и които допринасят за това светът да бъде едно по-добро място. Всичко, което правим в ежедневието си оказва влияние и на средата и на хората около нас. Бъдещето, което ни чака не зависи от Вселената, а от малките действия, които правим всеки ден, от семената, които посяваме, от нещата на които учим децта си. Да си направиш градина е лесен начин още тук и сега да създадеш около себе си един по-красив, по-хармоничен, по-добронамерен свят. Да направиш децата си част от това преживяване, означава да им преподадеш най-големия урок, че всеки човек сам твори своята реалност.
 
Градинарстването е вдъхновяващо и свързващо занимание, а Пермакултурата ни дава знанието и инструментите да го правим така, както би го направила самата Природа.

Чувството да живееш близо до Земята и Природата е наистина невероятно и ние знаем, от първа ръка, че това не е само наша мечта. Затова ни се иска да помагаме на други хора да заживеят по този пълноценен и хармоничен начин. От просто мечта, до материализирана реалност, всичко ни е минало през умовете, ръцете и сърцата – събрали сме толкова ценно знание, което няма да държим за себе си, а ще го споделяме с всеки, който има нужда от него. И дано след време още много хора, заразказват истории на пълни с магия моменти, близо до Майката Земя.

Искате да имате собствена градина, ферма или стопанство в хармония с природата? Ние ще ви помогнем да сбъднете тази мечта, като ви предлагаме два пътя към нея. Можете да изкарате нашият он-лайн курс, да създадете сами своя дизайн проект, прилагайки всичко научено от него, да го обсъдите и случите с наша помощ. Или … да оставите работата по анализ на терена и изготвянето на пректа на нас, а за вас да остане удоволствието по реализацията.

За въпроси и повече информация, свържете с нас на 0888448825.

Он-лайн курс Градинарство в хармония с природата
Изготвяне на дизайн за вашата градина