Изминалите години ни показаха колко уязвими са човешките системи пред превратностите на Природата. Накара ни да се замислим за истинските стойности. Провокира ни да потърсим нови възможности, да променим представите си за това кое всъщност е важно и истински ценно в живота ни. Възможността да живееш близо до естествената природа и умението да произвеждаш самостоятелно храната си от хилядолетия е източник на сигурност и увереност в утрешния ден, също и на радост, добро здраве и безкрайно творческо вдъхновение.

Като хора, избрали този начин на живот и вече живеещи го, решихме да подадем ръка на всички, които смело са решили да тръгнат по пътя на сътворяването на една нова реалност на хармония, радост и изобилие. Обединихме знанията, уменията и натрупания през годините опит, събрахме го на едно място, систематизирахме го и се роди този курс – приключение и подготовка за сбъдване на голямата мечта за собствена Градина, в която да създаваш красота и изобилие, да работиш, да се радваш и да живееш заедно с Природата независимо дали ще бъде в мини градинка в големия град или просторна ферма на село.

Нарекохме го он-лайн курс „Градинарство в хармония с природата, вдъхновено от пермакултурния дизайн“, но всъщност е много повече…. това е вдъхновяващо пътешествие с учене чрез преживяване, обмен на опит, добри практики и практическа работа за създаване на дизайн-проект на собствената ви реална (или мечтана) Градина.

разделител

ОЧАКВАЙТЕ НОВА ИНФОРМАЦИЯ СКОРО!